Velkommen til

Mange tak fordi du læser med. Jeg er Nanna og nyudklækket blogger (mon det er et korrekt term?) her på domænet. Hurtigt om mig, så er jeg 25 år og bor i Valby med min kæreste. En stor del af min tid bliver brugt på passionsprojekter, hvor det bæredygtige tøjmærke – (di)vision fylder en del – og som jeg også er medejer af. Herudover arbejder jeg som selvstændig konsulent og freelancer indenfor feltet digital design samt diverse grafiske opgaver.

Her på siden deler jeg lidt ud af tankermylder, hverdagsting og ikke mindst min rejse mod en grønnere og mere bæredygtig hverdag. Her er ingen løftede pegefingre, men forhåbenligt masser af godt humør og god energi.

Jeg håber at du vil hoppe med på mit lille grønne luftskib og lade dig inspirere til en hverdag der er bæredygtig – både for dig og for klimaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *