Et par (grønne) anbefalinger til Roskilde Festival

Juhu! Roskilde Festival er lige om hjørnet og jeg glæder mig som bare pokker. Mine veninder og jeg skal bo i en rigtig ‘sisterhood’ camp i Roskildes bæredygtige initiativ, nemlig området Clean Out Loud – præcis ligesom vi gjorde sidste år. Her deltager man i skraldeparader, hvor man samler skrald i fællesskab og så holder man sin camp ren i løbet af ugen. På sidstedagen står den på semi-klinisk rengøring af den lille campingfirkant, så der ikke engang er en ølkapsel at finde. “Hey jord. Tak fordi vi måtte bo her!”.

Men.. idag skal det handle om et par opturs tiltag og en lille portion grønne anbefalinger du burde checke ud på Roskilde Festivalen i år – hvis du altså skal afsted.

Det skal du opleve

  • Er du glad for fællesspisning og folkekøkken? Så kan spise med – for Københavns Madhus har mikset en bæredygtig økologisk middag sammen i City Center East!

Det skal du gøre

  • Når du står og skråler med på Skepta eller Jungle inde på Arena, kan du godt gå hen og blive lidt lunt. Drop plastikkopperne som det søde stage crew deler ud og tag vandflasken med i stedet.
  • Speaking of engangsplastik, så tag lige dit eget bestik og sugerør med på festival – det er god stil!
  • En lille vaskeklud rækker ligeså langt som en vådserviet. Ellers er der fællesbadene som er kolde, men gratis! Og helt vildt hyggelige.
  • Tag alt dit lir med hjem igen – og genbrug det næste år!

Go have fun! Og husk, at bæredygtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *