Små glimt

Empire of the Sun i regnen på Roskilde Festival
Den nye favorit er åbenbart Underberg gerne akkompagneret af fortræffeligt selskab.
Skaldyrspaella og hvidvin i solen
96% bukkemåne – og snart helt fuld
Engelsk græs på stranden og sand imellem tæerne
De første portioner snaps er sat i værk. Hasselnødde- og alliancesnaps snaps.

Sommeren er for alvor over os og jeg stornyder det! Selvom jeg arbejder på det ene, andet eller tredje projekt, så formår dagene alligevel at smelte sammen og det er bestemt ikke værst.

De seneste par uger er gået med festival, bachelorfejring, huspasning, ferieplanlægning og en solid portion tid på kontoret. Jeg brokker mig ikke og priser mig lykkelig over tilværelsen som selvstændig – her er åbenbart lidt af det sure og søde hele tiden.

Fredag smutter vi afsted på eventyr. Jeg er nervøs for om togene går som de skal, men også nervøs på den der rigtig gode måde. Indrømmet, så er jeg lidt nervøs for hvordan vi skal undgå at producere for meget skrald, men mon ikke det løser sig? Vi har indtil videre indkøbt et styks kryds og tværs – total yndlingsferie beskæftigelse. Og nå ja, så kan jeg næsten ikke vente med at drikke en iskold øl ved første destination!

De kommede dage står på tøjvask en masse, overvanding af de grønne venner og arbejdsslutspurt.

Kram fra mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *